Laatste Nieuws

Welcome to the Blumhouse: 8 horrorfilms op komst bij Prime Video

Amazon Prime Video zal het Halloween-seizoen af gaan trappen met de komst van acht splinternieuwe horrorfilms onder de verzamelnaam Welcome to the Blumhouse. De titels komen van de hand van Jason Blum’s Blumhouse Television en Amazon Studios. De eerste helft van de acht films gaat in oktober wereldwijd in première.

Welcome to the Blumhouse

De vier titels die begin oktober op Prime Video verschijnen zijn The Lie, Black Box, Evil Eye en Nocturne. In de casts van de producties gaat het van aanstormend talent tot grote namen in de acteerwereld. De schrijvers en regisseurs zullen komen met ‘unieke visies en perspectieven op een gemeenschappelijk onderwerp: thema’s rond familie, met liefde als de verlossende – of juist de vernietigende – kracht.

The Lie

The Lie is geschreven en geregisseerd door Veena Sud, bekend van The Killing en 7 Seconds. Een meisje vermoordt in een impulsieve bui haar beste vriendin, waarna de ouders van de dader alle zeilen bijzetten om de daad onder het spreekwoordelijke tapijt te schuiven.

Black Box

Black Box is een productie van Emmanuel Osei-Kuffour Jr., de man achter onder meer Born With It. Een alleenstaande vader verliest bij een auto-ongeluk zijn vrouw én zijn geheugen, waarna hij kiest voor een experimentele behandeling en op zoek gaat naar een antwoord op de vraag wie hij nou werkelijk is.

Evil Eye

Elan en Rajeev Dassani komen met een verfilming van de bestseller van schrijver Madhuri Shekar. Een liefdesverhaal ontaardt in pure horror zodra een moeder er achter komt dat de nieuwe geliefde van haar dochter een mysterieuze en vooral angstaanjagende band heeft met haar eigen verleden.

Nocturne

En tot slot maakt regisseur Zu Quirke zijn speelfilmdebuut met Nocturne. Een geheimzinnig notitieboekje van een overleden klasgenoot helpt een introverte muziekstudente bij het overstijgen van haar meer uitgesproken tweelingzus.