Laatste Nieuws

Wanneer komt The Boys seizoen 3 op Amazon Prime Video?

The Boys Amazon Prime Video

Wanneer komt seizoen 3 van The Boys op Amazon Prime Video? Het is een vraag die enorm leeft bij liefhebbers van de razend spannende Amazon Original-serie, want het tweede deel laat ons naar meer verlangen!

Wanneer komt The Boys seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Moeten we nog uitleggen waar The Boys over gaat? Weet je dat niet, dan heb je welhaast onder een steen geleefd de afgelopen tijd… We hebben het namelijk over een serie die binnen korte tijd ongelooflijk populair is geworden. Oké, voor de enkeling die het nog niet weet: The Boys is een superheldenserie op Amazon Prime Video, maar dan met een hele andere twist. Want… wie zegt dat élke superheld ook daadwerkelijk goed moet zijn? Homelander (Antony Starr), A-Train (Jessie T. Usher) en Stormfront (Aya Cash) zijn dat zeer zeker niet, en Hughie Campbell (Jack Quaid) en  Billy Butcher (Karl Urban) proberen dat aan de kaak te stellen.

Dat er een derde seizoen komt van The Boys staat vast, want dat heeft Amazon al officieel aangekondigd. Een releasedatum hebben we nog niet, maar volgens de wandelgangen kunnen we op eind 2021, dan wel begin 2022 rekenen. Er is in ieder geval al begonnen met filmen.

Black Noir in de ‘hoofdrol’

Showrunner Eric Kripke heeft ook al een tipje van de sluier gegeven wat betreft het plot van The Boys seizoen 3: Black Noir krijgt een ‘hoofdrol’. De mysterieuze superheld was in seizoen 1 en 2 vooral vooral een manusje van alles, een soort huurling die ingezet wordt als er iemand uitgeschakeld moet worden. Verder kreeg hij niet al te veel screentime, maar dat gaat dus veranderen!

Maar… er zijn ook zorgen

The Boys seizoen 3 zorgt voor hooggespannen verwachtingen bij de fans, maar Kripke weet niet of hij die wel in kan lossen. Onlangs vertelde hij: “Elk nieuw seizoen moet eigenlijk beter zijn dan het vorige. En het is ontzettend moeilijk, challenging, om dat voor elkaar te boksen. Het kan natuurlijk geen ‘dertien-in-een-dozijn-verhaal’ worden. Er moeten onderwerpen behandeld worden die nog niet langsgekomen zijn in The Boys, zodat de serie fris blijft voor de kijker. Maar hoe gaan we dat voor elkaar krijgen? Ik weet het niet.” Het resultaat kun je dus eind 2021 of begin 2022 zien op Amazon Prime Video.