Laatste Nieuws

Wanneer komt Star Trek: Picard naar Amazon Prime Video?

Star Trek Jean-Luc Picard

Wanneer komt Star Trek: Picard naar Amazon Prime Video? Amazon Prime Video is erin geslaagd om een akkoord te bereiken met CBS Studios. Terwijl de uitzendrechten in de Verenigde Staten en Canada bij CBS liggen, kunnen de landen daarbuiten op Amazon Prime Video aan de slag met de nieuwe Star Trek-serie van Jean-Luc Picard. Inclusief Nederland.

Jean-Luc Picard

Met Star Trek: Picard heeft Jean-Luc Picard zijn eigen Star Trek-serie te pakken. Sir Patrick Steward is voor de serie wederom in de huid gekropen van Picard, hij was eerder al te zien in Star Trek: The Next Generation. In Star Trek: Picard gaan we zien hoe het nu is met Picard. Hoe is het hem de laatste jaren vergaan? Duidelijk is al dat hij niet meer de kapitein van een ruimteschip is en dat Romulus grote gevolgen voor hem heeft gehad.

Wanneer komt Star Trek: Picard naar Amazon Prime Video?

Door de exclusieve deal van Amazon Prime Video hoeven we niet lang te wachten voordat Star Trek: Picard naar de streamingdienst komt. Alhoewel een officiële releasedatum nog niet bekend is gemaakt, kunnen we wel alvast een voorzichtige schatting doen. Zo verschijnt het eerste seizoen van de reeks sowieso nog in 2019. De geruchten gaan inmiddels dat het zou gaan om het najaar van 2019. Zodra meer bekend is over de releasedatum, werken we deze pagina bij.

Trailer Star Trek: Picard