Laatste Nieuws

Wanneer komt Jack Ryan seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Jack Ryan seizoen 3 Amazon Prime Video

Wanneer komt Jack Ryan seizoen 3 op Amazon Prime Video? De verfilming van de Tom Clancy boeken gaat er op de streamingdienst in als koek. Het tweede seizoen werd net zo enthousiast begroet als de eerste reeks, waardoor het de vraag is óf en zo ja wanneer er een derde seizoen van Jack Ryan komt op Amazon Prime Video.

Jack Ryan

De gewezen marinier verdiept zich nu liever in cijfertjes. Hij zit op kantoor bij de CIA om in een veilige omgeving een bijdrage te kunnen leveren. Het is slechts van korte duur. Zijn kwaliteiten vallen op en daarom moet hij het veld in om te helpen de terrorist Musa Bin Suleiman uit te schakelen. Nog voor Jack Ryan koud geland is in het Midden-Oosten komt hij al in hevige vuurgevechten terecht en is het spel begonnen. Inmiddels is de reeks twee seizoenen onderweg

Wanneer verschijnt Jack Ryan seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Wanneer zal het derde seizoen van Jack Ryan op Amazon Prime Video verschijnen? Om met het goede nieuws te beginnen: het is zeker dat er een derde reeks zal komen. In februari 2019 besloot Amazon om namelijk al een derde seizoen van Jack Ryan te bestellen. Er werd dus niet eens gewacht op de reacties van het tweede seizoen.

Dit tweede seizoen verscheen op 31 oktober, een dag eerder dan oorspronkelijk was aangekondigd. Dit was een jaar en twee maanden nadat het eerste seizoen het daglicht zag. Over het algemeen verschijnen series zoals Jack Ryan met een adempauze van ongeveer een jaar. Doordat de reeks al in een vroeg stadium werd verlengd is dit nu ook realistisch. Onze inschatting is dan ook dat Jack Ryan seizoen 3 in het vierde kwartaal van 2020 op Amazon Prime Video zal verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Jack Ryan seizoen 3 staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!