Laatste Nieuws

Wanneer komt Hunters seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Hunters Al Pacino Amazon Prime Video

Wanneer komt Hunters seizoen 2 op Amazon Prime Video? De serie over een groep nazi-jagers is het seriedebuut van niemand minder dan Al Pacino. Het eerste seizoen schreeuwde om een vervolg, maar wanneer komt Hunters seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Nazi-jagers in New York

De serie Hunters draait om een groep nazi-jagers in 1977. Ze groep wordt The Hunters genoemd en ze hebben in New York een groot aantal belangrijke nazi’s ontdekt die nu als normale burgers in de stad leven. Deze mensen willen het Vierde Rijk in de Verenigde Staten stichten en dat willen de Hunters onder leiding van Al Pacino voorkomen.

Wanneer verschijnt Hunters seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Wanneer zal het tweede seizoen van Hunters op Amazon Prime Video verschijnen? De serie is zeer groot door Amazon in de markt gezet, waardoor de verwachting is dat er een tweede seizoen zal komen. Dit zou ook logisch zijn wanneer je het slot van het eerste seizoen bekijkt. Officieel is Hunters alleen nog niet verlengd voor een tweede seizoen.

Zodra dit wel gebeurd zal het vermoedelijk nog een jaar duren voor seizoen 2 van Hunters op Amazon Prime Video verschijnt. De ruwe schatting is dan ook dat dit in het eerste of tweede kwartaal van 2021 zal zijn. Wil je in de tussentijd soortgelijke series kijken op Amazon Prime Video? Bekijk dan eens The Man in the High Castle, The Looming Tower of Goliath.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Hunters seizoen 2 staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!