Laatste Nieuws

Wanneer komt Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Hanna Amazon Prime Video

Wanneer komt seizoen 3 van Hanna op Amazon Prime Video? Veel gebruikers van de streamingsdienst zitten met die vraag, nu het tweede deel van één van de populairste Prime Original-titels erg goed ontvangen is. We kunnen in ieder geval alvast melden dat er hoe dan ook een derde deel gaat komen.

Wanneer komt Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Hanna is gebaseerd op een al in 2011 uitgebrachte gelijknamige film. De serie werd op 29 maart jongstleden gelanceerd en bleek een doorslaand succes. Fans zijn gegrepen door het mysterieuze vijftienjarige meisje Hanna (Esmé Creed-Miles), die is opgegroeid in het oosten van Europa.

Ze is haar hele leven lang opgeleid om het op te kunnen nemen tegen mensen die op haar en haar vader jagen. Haar survivalkunsten worden nog belangrijker wanneer Hanna haar vader uit het oog verliest, terwijl ze beiden doelwit van de jagende vijanden blijven.

Seizoen 3

Seizoen 2 van Hanna verscheen op 3 juli jongstleden op Prime Video, en tien dagen later bevestigde maker David Farr al dat er ook een derde deel gaat komen. Niet geheel onverwachts, want net als seizoen 1 is ook seizoen 2 goed bevallen bij de kijkers.

“Ik ben ongelooflijk blij dat ik Hanna een derde seizoen mag geven”, reageerde Farr. “Ik ben Amazon en NBCU dankbaar dat we de reis door mogen zetten. Het wordt een fantastisch derde deel.” Wij kunnen alvast niet wachten!