Laatste Nieuws

Wanneer komt Absentia seizoen 4 op Amazon Prime Video?

Wanneer komt seizoen 4 van Absentia op Amazon Prime Video? Het is een vraag die enorm leeft bij liefhebbers van de razend spannende Amazon Original-serie, want het derde deel bereikte een climax met enkele open eindes.

Wanneer komt Absentia seizoen 4 op Amazon Prime Video?

In Absentia draait het om Emily Byrne die werkzaam is bij de FBI. Terwijl ze werkt aan een onderzoek naar een beruchte seriemoordenaar, raakt Byrne plots vermist. Iedereen gaat er vanuit dat ze dood is, maar zes jaar later wordt ze toch weer teruggevonden. Ze kan zich niets meer herinneren van wat er is gebeurd, maar inmiddels blijkt er een hoop veranderd.

‘Actrice hint op komst seizoen 4’

Tot dusver is er nog niets bekend gemaakt over een mogelijk vierde seizoen van Absentia. Dat is ook niet zo heel vreemd, want seizoen 3 kwam pas op 17 juli jongstleden in het aanbod van Prime Video te staan. Dit terwijl er al in september 2019 bekend werd gemaakt dat dat derde seizoen er ging komen; de makers kenden duidelijk niet al te veel haast voor het releasen, en dat zou nu dus ook weer het geval kunnen zijn.

Volgens de Britse website Deadline mogen fans wel goede hoop hebben op een vierde seizoen, want zij schrijven dat actrice Stana Katic (Emily Byrne) via haar sociale media-accounts al meerdere geniepige hints richting een vervolg zou hebben geplaatst.

Seizoen 4

Mocht er inderdaad een seizoen 4 van Absentia komen, moeten we er wel op rekenen dat dat pas eind 2021 of zelfs in 2022 gaat gebeuren – mede door toedoen van de coronacrisis en diens consequenties. Nog even geduld dus!