Laatste Nieuws

Wanneer begint Star Trek: Picard seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Star Trek Picard Amazon Prime Video

Wanneer verschijnt Star Trek: Picard seizoen 2 op Amazon Prime Video? De rentree van Patrick Steward als Jean-Luc Picard in zijn eigen serie bleek een doorslaand succes. De afleveringen zijn goed bekeken én beoordeeld met een voorlopige 8,0 op IMDb. Maar wanneer komt het vervolg?

Picard keert terug uit zijn pensioen

In Star Trek: The Next Generation was Jean-Luc Picard één van de belangrijkste personages. Picard is inmiddels al met pensioen, maar daar wordt hij uitgeroepen voor een nieuwe klus. Het verhaal van Star Trek: Picard speelt zich twintig jaar na Star Trek: Nemesis af. De gewezen captain verliet Starfleet toen een missie die de Romulanen moest redden op een tragedie uitliep. Hij maakt zich nu alleen nog druk over de wijngaarden, maar daar komt dus verandering in.

Wanneer komt Star Trek: Picard seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Komt er een tweede seizoen van Star Trek: Picard? Daar kunnen we alvast volmondig ja op zeggen. Nog voor het eerste seizoen begon werd door CBS al een tweede seizoen besteld. Over de invulling is eveneens al het een en ander bekend. Zo vroeg Patrick Stewart tijdens een uitzending van The View niemand minder dan Whoopi Goldberg of ze in het tweede seizoen van Star Trek: Picard wilde spelen. Goldberg speelde namelijk ook in Star Trek: The Next Generation, ze vertolke daarin Guinan.

Een exacte releasedatum voor het nieuwe seizoen is er nog niet. Wanneer Star Trek Picard seizoen 2 op Amazon Prime Video komt is dan ook afwachten. Meestal zit er een goed jaar tussen de seizoenen van CBS, alleen door het coronavirus zijn alle opnames vertraagd. Mocht alles meezitten is het eerste kwartaal van 2021 mogelijk, maar onze inschatting is later. Wil je in de tussentijd soortgelijke series kijken op Amazon Prime Video? Bekijk dan eens Emerald City, Defiance of The Expanse.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Star Trek: Picard seizoen 2 staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!