Laatste Nieuws

Viola Davis werkt aan serie van Fast Color

Fast Color Amazon Prime Video

Viola Davis werkt voor Amazon Prime Video aan een gloednieuwe serie. De Amerikaanse actrice werkt aan een serie gebaseerd op de film Fast Color. Die film verscheen in 2018 en had hoofdrollen voor sterren als Gugu Mbatha-Raw en Lorraine Toussaint.

Fast Color

Fast Color verscheen in 2018 en volgt drie Afro-Amerikaanse vrouwen (Lorraine Toussaint, Gugu Mbatha-Raw en Saniyya Sidney) van verschillende generaties die allen superkrachten hebben. Een van hen wordt gedwongen om te vluchten als haar superkrachten worden ontdekt. Jaren nadat ze door haar familie is afgestoten, is haar huis de enige plek waar ze kan schuilen.

In de serie draait het om Ruth, in de film gespeeld door Mbatha-Raw. Zij is een weggelopen drugsverslaafde die terugkeert naar huis waar ze de door haar familie geheim gehouden krachten herontdekt. De drie generaties vrouwen maken opnieuw verbinding en naarmate ze meer te weten komen over hun voorgangers, beseffen ze dat ze de wereld kunnen redden.

Fast Color op Amazon Prime Video

Wanneer we Fast Color op Amazon Prime Video mogen verwachten, is nog niet duidelijk. Het project is afkomstig van Davis en haar mans bedrijf JuVee Productions. Met laatstgenoemde bedrijf heeft Amazon een first-look deal afgesproken.