Laatste Nieuws

Vier nieuwe series en seizoenen aangekondigd voor oktober

The Romanoffs Amazon Prime Original

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat we in oktober vier nieuwe seizoenen kunnen verwachten. Van The Man in the High Castle en Lore kunnen we een nieuw seizoen verwachten, terwijl de Duitstalige serie Deutschland86 en het nu al veelgeprezen The Romanoffs nieuw bij de streamingdienst verschijnen in oktober.

Vier nieuwe series

Oktober staat garant voor vier nieuwe seizoenen op Prime Video. Om te beginnen kunnen we vanaf 5 oktober aan de slag met het derde seizoen van The Man in the High Castle. De Emmy Award winnende serie is een groot succes gebleken bij Prime Video en een vervolg kon dan ook niet uitblijven. De tweede serie die van een nieuw seizoen wordt voorzien is Lore. Het tweede seizoen daarvan verschijnt op 19 oktober bij de streamingdienst.

Vanaf 12 oktober kunnen we ook aan de slag met The Romanoffs. De afleveringen van het eerste seizoen verschijnen wekelijks op vrijdag bij de dienst. De serie vertelt het verhaal van mensen die geloven dat ze afstammelingen zijn van de Russische koninklijke familie. De serie telt in totaal acht afleveringen. Vanaf 15 oktober wordt ook Deutschland86 toegevoegd, een Duitstalige serie waarin we zien hoe Martin Rauch moet infiltreren bij het West-Duitse leger.