Laatste Nieuws

Utopia over wereldwijd dodelijk virus komt naar Prime Video

De bloedstollende serie Utopia komt naar Amazon Prime Video. Centraal staat een wereldwijd dodelijk virus dat de mensheid bedreigt – gelukkig is deze fictief -. Utopia verschijnt op 25 september online bij de streamingsdienst.

Dodelijk virus

Utopia is gebaseerd op een gelijknamige Britse serie en bestaat uit acht afleveringen. Het gaat over vijf fans van een – zo leek het althans – niet waargebeurd stripverhaal genaamd Utopia. Nadat de vijf online afspreken om te praten over hun gedeelde obsessie, doen ze de ene na de andere schokkende ontdekking en beginnen ze zich te realiseren dat het gruwelijke verhaal uit hun strip niet verzonnen is, maar waargebeurd. Ze komen oog in oog te staan met Jessica Hyde, de maker van het verhaal, die ze steunt in een strijd om de wereld te redden van het virus.

In de cast zien we de namen terug van onder meer Rainn Wilson (The Office), Desmin Borges (You’re the Worst), Dan Byrd (Cougar Town), Ashleigh LaThrop (The Handmaid’s Tale), Jessica Rothe (Happy Death Day), Javon ‘Wanna’ Walton (Euphoria), Christopher Denham (Manhattan), Cory Michael Smith (Gotham), Sasha Lane (Hellboy) en nieuwkomer Farrah Mackenzie. De producer is bestseller-auteur Gillian Flynn.

Trailer Utopia