Laatste Nieuws

Undone krijgt tweede seizoen bij Amazon Prime Video

De animatieserie Undone gaat een tweede seizoen krijgen bij Amazon Prime Video. Het eerste deel beviel erg goed bij de streamingsdienst en diens kijkers, en dus is dit een logisch gevolg.

Hisko Hulsing

Undone is een animatieserie die mede is gemaakt door een Nederlander: Hisko Hulsing. Hij werkt samen met Kate Purdy (bekend van BoJack Horseman) en Raphael Bob-Waksberg aan de productie. Hulsing overziet het animatieproces en is de regisseur. Onze landgenoot kwam in beeld na zijn successen met Cobain: Montage of Heck.

Undone

Undone is een sciencefiction-drama waarin Alma centraal staat. Zij is betrokken bij een auto-ongeluk en als ze uit haar coma ontwaakt wil ze plots alles weten over haar vaders dood. Dat kan ook, omdat ze een unieke band met de tijd heeft gekregen. Het wordt een surrealistische zoektocht. De hoofdrol wordt gespeeld door Rosa Salazar.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen precies op Prime Video zal gaan verschijnen, maar in ieder geval is het nu dus bevestigd dat die er wel gaat komen.

Trailer Undone seizoen 1