Laatste Nieuws

Treadstone na één seizoen gecanceld

Treadstone Amazon Prime Video

In navolging van The Purge heeft het USA Network ook Treadstone de halt toegeroepen. Er gaat geen nieuwe editie van de thriller die zich afspeelt in het post-Jason Bourne-universum, zo is nu bekend gemaakt.

CIA-agenten herrijzen als moordenaars

Treadstone van regisseur Tim Kring ging in oktober 2019 in première. De serie vertelde het verhaal van fictieve CIA-agenten die opstonden uit de dood en in meedogenloze moordenaars veranderden. Na hun verleden en morele kompas uit hun geheugen te hebben gewist slaan ze zonder enige aarzeling wereldwijd toe. Onder meer Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor en Omar Metwally speelden een rol in Treadstone.

Ook The Purge stopt

Ondanks de nodige spanning komt er dus geen tweede seizoen in de reeks. Treadstone is door het USA Network als te duur aangemerkt en trok bovendien niet genoeg kijkers. Amazon Prime Video had de internationale streamingrechten verworven van Treadstone. Er bestaat een kans dat Amazon besluit om de volledige rechten over te nemen en de serie te vervolgen. Dit is voorlopig echter nog slechts gissen.