Laatste Nieuws

Transparent stopt na vijf seizoenen

Transparant Amazon Prime Video

Transparent houdt er na vijf seizoenen mee op. Jill Soloway, de maker van de serie, heeft in gesprek met The Hollywood Reporter aangegeven dat er geen zesde seizoen komt van de Amazon Original Serie. Het nieuws volgt een aantal maanden nadat bekend is geworden dat Jeffrey Tambor werd ontslagen vanwege seksuele aantijgingen.

Seizoen zonder Tambor

Amazon werkt momenteel aan een seizoen zonder Jeffrey Tambor. Voor het vijfde en dus laatste seizoen moeten de makers met een oplossing komen nu hij niet terugkeert voor seizoen 5. “Hopelijk worden de Pfeffermans weer goed neergezet, ik denk dat het wat tijd zal kosten voordat we daar weer zijn.” Tambor kroop voor Transparent in de huid van Mort Pfefferman, die op latere leeftijd uit de kast komt als transgender Maura.

Tambor won twee Emmy Awards en een Golden Globe voor zijn rol. Een aantal maanden terug werd hij door twee personen die ook meewerken aan de serie echter beschuldigd van seksuele intimidatie. Tambor ontkende dat bericht gelijk en besloot tegelijkertijd zijn biezen te pakken. Hij ziet het niet meer zitten om nog terug te keren op de set.

Transparent stopt na vijf seizoenen

Voor fans van Transparent is er nu dus opnieuw slecht nieuws. De serie houdt er na vijf seizoenen mee op. In 2019 verschijnt het laatste seizoen van de Amazon Original. Tambor werkt ondertussen hard aan de opnames van Arrested Development seizoen 5.