Trailer

Trailer ‘Limited serie’ The Walking Dead: World Beyond gelanceerd

The Walking Dead World Beyond Amazon Prime Video

The Walking Dead: World Beyond is de nieuwe spin-off van de populaire serie en zal wereldwijd op Amazon Prime Video te zien zijn. Het is na The Walking Dead en Fear The Walking Dead de derde serie in dit universum. Het is nu ook bekendgemaakt dat het om een Limited Serie zal gaan.

The Walking Dead: World Beyond duurt twee seizoenen

Waar The Walking Dead momenteel al met het tiende seizoen bezig is en Fear The Walking Dead ook al vijf seizoenen onderweg is, zal The Walking Dead: World Beyond een stuk korter gaan duren. AMC heeft namelijk bekendgemaakt dat de reeks twee seizoenen zal bevatten, waardoor het een afgerond verhaal wordt.

De safe zone verlaten

De serie speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps. Twee tieners, gespeeld door Alexa Mansour en Aliyah Royale, hebben de sleutelposities. Zij besluiten om de safe zone te verlaten en zich te wagen in onbekende gebieden. Op AMC zal de serie vanaf 12 april te zien zijn. Amazon Prime Video gaat de hele reeks wereldwijd streamen. Wanneer de eerste episode op Amazon verschijnt is nog niet bekend.

Bekijk de trailer van The Walking Dead: World Beyond