Laatste Nieuws

Tom Clancy’s Jack Ryan vernieuwd voor seizoen 3

Jack Ryan Amazon Prime Video

Het is nog niet gedaan voor Tom Clancy’s Jack Ryan. Amazon heeft een derde seizoen besteld van de thrillerserie. Dat werd op woensdag bekendgemaakt tijdens de Television Critics Association. Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, zag geen reden om te stoppen met de politieke thrillerserie.

Tom Clancy’s Jack Ryan vernieuwd voor seizoen 3

Tom Clancy’s Jack Ryan is een groot succes bij Amazon Prime Video. De Original van de streamingdienst heeft bij IMDb een 8,2 als score. De serie vertelt het verhaal van CIA-analist Jack Ryan die een reeks verdachte bankoverschrijvingen tegenkomt. Wat hij dan nog niet weet, is dat hij terechtkomt in een gevaarlijk kat en muis spel. Hij gaat Europa en het Midden-Oosten door en komt er snel achter dat een opkomende terroristenleider een grote aanval voorbereidt op de VS en haar bondgenoten.

Tom Clancy’s Jack Ryan krijgt derde seizoen

Nu krijgt Tom Clancy’s Jack Ryan een derde seizoen op Amazon Prime Video. Dat is nog bekend gemaakt voordat het tweede seizoen te bekijken is bij de streamingdienst. Seizoen 2 wordt op 31 augustus 2019 op Amazon verwacht.