Laatste Nieuws

The Walking Dead: World Beyond heeft nieuwe startdatum

The Walking Dead World Beyond Amazon Prime Video

Dit najaar zal er een nieuwe poging worden gewaagd om The Walking Dead: World Beyond van start te laten gaan. De spin-off van The Walking Dead is in de Verenigde Staten op AMC te zien en wereldwijd op Amazon Prime Video. In april zou de serie van start gaan, maar deze werd uitgesteld vanwege de coronamaatregelen.

Wekelijks op Prime Video

Nog niet alle afleveringen van het eerste seizoen waren opgenomen, waardoor de vertraging noodzakelijk was. Inmiddels is dit opgelost en is er een datum vrijgegeven. Vanaf 4 oktober zal The Walking Dead: World Beyond te zien zijn in de Verenigde Staten, zo werd bekend tijdens Comic Con. Amazon Prime Video zal de afleveringen wekelijks naar Nederland brengen, waardoor we hoogstwaarschijnlijk vanaf 5 oktober kunnen kijken op Prime Video.

Serie van twee seizoenen

Waar The Walking Dead oneindig doorgaat is van World Beyond nu al het eindpunt bekend. Het is een limited serie van twee seizoenen. Allebei de seizoenen zullen bestaan uit tien afleveringen. Het eerste seizoen loopt dan ook tot het einde van 2020. De serie speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps. Twee tieners, gespeeld door Alexa Mansour en Aliyah Royale, hebben de sleutelposities. Zij besluiten om de safe zone te verlaten en zich te wagen in onbekende gebieden. Tijdens Comic Con is ook onderstaande trailer vrijgegeven.

Bekijk de trailer van The Walking Dead: World Beyond