Laatste Nieuws

The Tomorrow War vanaf vandaag te zien op Prime Video

the tomorrow war amazon prime video

Vanaf vandaag kun je de film The Tomorrow War met de Amerikaanse steracteur Chris Pratt bekijken op Amazon Prime Video. De dure kaskraker moest eigenlijk in de bioscopen uitkomen, maar de coronapandemie gooide roet in het eten.

Aliens vernietigen onze planeet

In The Tomorrow War is de hele wereld verbijsterd als een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren. Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid namelijk een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort! De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerde burgers is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (gespeeld door Chris Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader (J.K. Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

Dure kaskraker

Het was  eigenlijk de bedoeling dat The Tomorrow War een hit zou worden in de bioscopen, maar daar werd van afgezien door Covid-19. Vervolgens was Amazon er als de kippen bij om maar liefst 200 miljoen dollar neer te leggen voor de exclusieve rechten van de film, die dus een absolute hit moet worden voor de streamingdienst. The Tomorrow War beschikt in ieder geval over een goede cast en afgaande op de trailer schotelt de film je ook een flinke dosis actie en special effects voor.

Regisseur Chris McKay, verantwoordelijk voor The Tomorrow War, liet in een eerder stadium weten over het project: “Ik ben zo trots op deze ongelooflijke cast en crew die onder uitdagende omstandigheden hebben gewerkt om een unieke, originele Sci-Fi-actiefilm te maken, iets wat steeds zeldzamer wordt. Zien hoe dit team van acteurs en ambachtslieden moeiteloos actie, horror, komedie en drama vermengt, was voor mij een droom die uitkwam en ik hoop dat het publiek deze zomer in vervoering zal worden gebracht.”

Check hieronder de trailer van Tomorrow War: