Laatste Nieuws

The Tomorrow War doorslaand succes: Chris Pratt keert terug in deel twee

the tomorrow war amazon prime video

The Tomorrow War is pas net uit op Amazon Prime Video, maar nu kunnen we al stellen dat de sciencefictionthriller een doorslaand succes is. Amazon heeft gelijk maar een tweede deel van de film besteld!

Muri… keert terug?

De website Deadline weet vandaag namelijk te melden dat er een sequel komt! Skydance en uiteraard Amazon Studios slaan de handen wederom ineen en beginnen binnenkort al met het werken aan een vervolg van de Sci-Fi-tijdreisfilm.

De Amerikaanse bron meldt dat regisseur Chris McKay en schrijver Zach Dean terugkeren, net als de originele cast, onder wie natuurlijk Chris Pratt. Ook Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge en ‘acteeroudgediende’ J.K. Simmons maken hun opwachting in The Tomorrow War 2. En als je het eerste deel gezien hebt, zal het je vooral opvallen dat Strahovski (Muri Forester) een rol speelt in de sequel…

Vermoord die aliens!

In The Tomorrow War is de hele wereld verbijsterd als een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren. Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid namelijk een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort! De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerde burgers is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (gespeeld door Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Strahovski) en zijn vervreemde vader (Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

Gouden bergen

Eigenlijk was het de bedoeling dat The Tomorrow War uit zou komen in de bioscopen, maar het coronavirus verpestte dit plannetje. Amazon was er vervolgens als de kippen bij om naar verluidt liefst 200 miljoen dollar neer te tellen voor de rechten van de film. Hoeveel de streamingdienst moet betalen voor het tweede deel is onbekend.