Laatste Nieuws

The Tick krijgt tweede seizoen op Amazon

The Tick Amazon Original Prime Video

The Tick zal in 2019 terugkeren voor een tweede seizoen. In het drukke landschap van superhelden is de man in het blauwe pak een verfrissing. Weinig ernst en vooral veel humor met The Tick. Fans van de serie hoeven niet lang te wachten trouwens, want de resterende afleveringen van het eerste seizoen verschijnen al op 23 februari 2018.

The Tick gespeeld door Peter Serafinowicz

Gebaseerd op de gelijknamige comic books verscheen afgelopen zomer zes afleveringen van The Tick. Dit was de eerste helft van het eerste seizoen, waarvan de resterende zes afleveringen in februari verschijnen. Er komt nu dus ook een tweede seizoen, deze zal uit tien afleveringen bestaan. The Tick wordt gespeeld door Peter Serafinowicz, hij krijgt assistentie van Arthur Everest (Griffin Newman).

The Terror uitschakelen

The Tick wil in The City misdaad bestrijden en mysterieuze figuren uit de onderwereld achterhalen. Hij raakt bevriend met Arthur, een nerveuze en zachtaardige jongen. Gaandeweg ontdekken ze dat The Terror misschien nog wel altijd de touwtjes in handen heeft in de stad. The Terror zou zijn uitgeschakeld, maar dit lijkt schone schijn te zijn geweest. Maar of het klunzige duo de strijd aan kan gaan…