Laatste Nieuws

The Terror: Infamy komt razendsnel naar Amazon Prime Video

The Terror Infamy Amazon Prime Video

Het tweede seizoen van The Terror gaat op maandag van start bij AMC. Ook in Nederland hoeven we niet lang te wachten op The Terror: Infamy. Seizoen 2 van de horrorserie is vanaf 16 augustus wekelijks te bekijken bij Amazon Prime Video.

The Terror

The Terror ging op 25 maart 2018 van start bij AMC. De horrorserie speelt zich af in 1848 waar twee oorlogsschepen: de HMS Terror en de HMS Erebus, op een Royal Navy’s-expeditie gaan. Ze komen echter vast te zitten in ijs en worden geconfronteerd met honger, muiterij, kannibalisme en een demonische ijsbeer. Het tweede seizoen speelt zich af aan de westkust van de Verenigde Staten tijdens de Tweede Wereldoorlog. We zien hoe een hechte Japanse gemeenschap achtervolgd wordt door een geest die van uiterlijk kan veranderen.

The Terror: Infamy in augustus naar Amazon

The Terror: Infamy is razendsnel na de uitzendingen in de Verenigde Staten ook te bekijken op Amazon Prime Video. Terwijl de eerste aflevering op maandag 12 augustus wordt uitgezonden bij AMC, wordt de aflevering al op vrijdag 16 augustus toegevoegd aan het aanbod van Amazon. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering.