Laatste Nieuws

The Romanoffs moet vanaf oktober Mad Men opvolgen

The Romanoffs Amazon Prime Original

The Romanoffs is één van de langverwachte series op Amazon Prime Video. De verwachtingen zijn vooral hooggespannen door de uitvoerend producent: Matthew Weiner. Hij is verantwoordelijk geweest voor Mad Men en dit is nu zijn nieuwe project.

Indrukwekkende cast

Tijdens de Television Critics Association Summer Press Tour heeft Amazon bekendgemaakt dat The Romanoffs vanaf 12 oktober te zien zal zijn. Daarbij werd een eerste teaser vrijgegeven en ook de line-up van de cast kwam langs. Dan gaat het om onder meer Christina Hendricks en John Slattery (allebei bekend van Mad Men), Aaron Eckhart, Diane Lane, Paul Reiser, Isabelle Huppert, Corey Stoll, Andrew Rannells, Jack Huston en Amanda Peet.

The Ronanoffs: acht afzonderlijke verhalen

The Romanoffs is een hedendaagse anthologieserie met acht afzonderlijke verhalen van mensen over de hele wereld die geloven dat ze afstammelingen zijn van de Russische koninklijke familie. The Romanoffs is een samenwerking tussen lokale producties en creatief talent uit heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten, opgenomen in zeven landen op drie verschillende continenten.

Bekijk de teaser van The Romanoffs