Laatste Nieuws

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 laat langer op zich wachten

The Marvelous Mrs. Maisel

Er gaat een vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel op Amazon Prime komen. Al in december 2019 werd dat aangekondigd, maar door de coronacrisis is de release ervan nog wel even uitgesteld.

The Marvelous Mrs. Maisel

In The Marvelous Mrs. Maisel van maker Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) volgen kijkers het verhaal van Midge Maisel, in de jaren ’60 in New York. Ze leidt een luxe leventje met haar man en kinderen. Maar plots slaat haar leven op de kop en besluit ze haar bestaan als huisvrouw in te ruilen voor een carrière als cabaretière.

Vierde seizoen

Er staan al drie seizoenen van The Marvelous Mrs. Maisel op Amazon Prime, en er komt zeker ook een vierde seizoen aan. De planning was om deze halverwege 2020 beschikbaar te stellen, maar door de coronacrisis liggen de opnames voorlopig stil en zal het geduld van de liefhebbers nog iets meer op de proef gesteld worden. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar volgens de Engelse media gaat het zeker nog duren tot december dit jaar, of misschien wel tot ergens in 2021.

Trailer The Marvelous Mrs. Maisel