Laatste Nieuws

The Marvelous Mrs. Maisel maakt zich klaar voor seizoen 4 op Prime Video

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel heeft behoorlijk te lijden gehad onder de coronacrisis. Aanvankelijk was het plan dat seizoen 4 van de Amazon-show in de voorbije zomer gefilmd zou worden in New York, maar het maken van opnames werd in de ijskast gezet door Covid-19.

Opnames Marvelous Mrs. Maisel van start gegaan

Er is echter goed nieuws te melden, want as we speak wordt het vierde seizoen van de populaire Amazon Prime Video-serie geschoten! Fans van de show, die de avonturen van Miriam ‘Midge’ Maisel (Rachel Brosnahan) volgt, een huisvrouw die in de jaren 50 haar geluk beproeft als stand-up komediant, hoeven dus niet te vrezen voor nog meer uitstel. Op de Instagram-pagina van Brosnahan kunnen we zien dat de hoofdrolspeelster druk bezig is met het maken van opnames.

Géén figuranten door Covid-19

Het nieuwe seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat er wel een klein beetje anders uitzien door het coronavirus. Eerder onthulden de bedenker van de serie Amy Sherman Palladino en producer Daniel Palladino dat er verschillende maatregelen zijn getroffen op de set van de Prime Video-show. Er wordt bijvoorbeeld minder gebruikgemaakt van figuranten, waardoor de kans op een corona-uitbraak kleiner is. Om het échte Mrs. Maisel-gevoel te waarborgen, zetten de showrunners CGI in! De show staat erom bekend dat er in sommige scènes  honderden figuranten te zien zijn, maar wat dat betreft gooit Covid-19 jammer genoeg roet in het eten…

Eigenlijk zou seizoen 4 van Marvelous Mrs. Maisel in januari 2021 in première gaan, maar dat kan natuurlijk niet meer. Er is nog geen nieuwe datum geprikt, maar dat gaat vermoedelijk snel gebeuren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Brosnahan (@rachelbrosnahan)