Laatste Nieuws

The Marvelous Mrs. Maisel krijgt ook een derde seizoen

The Marvelous Mrs. Maisel

Nu al goed nieuws voor de fans van Marvelouis Mrs. Maisel. Alhoewel het tweede seizoen nog niet eens is verschenen van de succesvolle Amazon-serie, is nu al bekend geworden dat er sowieso ook een derde seizoen komt. Daarmee ziet maker Amy Sherman-Palladino een wens in vervulling gaan.

Marvelous Mrs. Maisel

In The Marvelous Mrs. Maisel worden we meegenomen in het leven van Midge Maisel in 1958 in New York. Alles loopt op rolletjes: ze heeft een echtgenoot en kinderen. Maar wanneer haar leven plots een onverwachte wending neemt, moet ze snel beslissen waar ze nog meer goed in is en gooit ze haar leven volledig om. Van huisvrouw naar stand-up comedian gaan is voor iedereen een wilde keuze, maar niet voor haar.

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 3 op Amazon

Het wachten is momenteel op het tweede seizoen van de Marvelouis Mrs. Maisel, maar ondertussen is de serie alvast verlengd voor een derde seizoen. Amy Sherman-Palladino had ook de wens voor een vroege vernieuwing. Het tweede seizoen van de hitserie van Amazon wordt nog in 2018 bij de streamingdienst verwacht.