Laatste Nieuws

The Man in the High Castle producent breidt samenwerking met Amazon uit

The Man In The High Castle Amazon Prime Video

Isa Dick Hackett, de uitvoerend producent van The Man in the High Castle, heeft haar samenwerking met Amazon uitgebreid. Isa is samen met haar bedrijf Electric Shepherd Productions een first-look deal aangegaan met Amazon. Onder die nieuwe deal zal ze exclusief nieuwe projecten ontwikkelen en produceren voor Amazon. Die streamingdienst heeft dan de eerste keus of het wel of niet aan de slag wil gaan met het project.

First-look deal met Amazon

In de komende tijd kunnen we ongetwijfeld nog veel meer werk van Isa Dick Hackett verwachten op Amazon. Isa is de dochter van Philip K. Dick. Zijn boeken zorgden voor de verhalen waar The Man in the High Castle en Electric Dreams op gebaseerd zijn. Haar bedrijf staat er ook voor om de Philip K. Dick-bibliotheek te verfilmen. Daarin kan ze nu een volgende stap zetten gezien ze een first-look deal heeft met Amazon.

Hackett liet al weten dat er meer projecten op komst zijn. “Fans kunnen spannende nieuwe samenwerkingen verwachten. Uiteraard met onze hoge kwaliteit die de fans verwachten van de Philip K. Dick-titels.” Ook Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, verwacht veel van Isa. “We zijn blij dat ze toekomstige baanbrekende projecten voor Amazon Studios zal blijven ontwikkelen.”