Trailer

The Great Escapists in januari op Prime Video

the great escapists amazon prime video

De nieuwe serie The Great Escapists met Richard Hammond (The Grand Tour) én Tory Belleci (Mythbusters) is vanaf 29 januari te zien op Amazon Prime Video. De twee presentatoren worden ter jouw vermaak op een onbewoond eiland gezet!

Cast Away, maar dan zonder Tom Hanks en Wilson

Twee mannen, na een schipbreuk, op een onbewoond eiland, dat is The Great Escapists. Het verhaal van Richard Hammond en Tory Belleci. Deze mannen, begrippen in de televisiewereld, moeten met niets anders dan hun intelligentie de schipbreuk overleven. Kunnen ze zichzelf redden op een onbewoond eiland? Of zijn ze voor altijd verbannen? The Great Escapists wordt dé uitdaging van hun leven.

The Great Escapists grijpt genre bij zijn lurven

Hammond, die dus in navolging van zijn Grand Tour-maatje James May (Our Man in Japan, Oh Cook) óók al solo gaat, reageert op de komst van de nieuwe show: “Iemand moet het genre ‘Popular Science’ bij zijn lurven grijpen en een 2021-makeover geven. Er zijn maar twee mensen die dat kunnen doen… maar die waren niet beschikbaar, en dus is de keuze op mij en Tory gevallen…”

De presentator richt zich tot zijn werkgever: “We zijn Amazon superdankbaar voor deze kans, want jullie zullen zien: The Great Escapists is ontzettend ambitieus! De serie is bovendien erg fris en schotelt je grootsheid zoals we nog nooit gezien hebben, voor. Er is best een kans dat Tory en ik overleven op het eiland, althans, misschien…”