Laatste Nieuws

The Grand Tour krijgt een vierde seizoen

The Grand Tour seizoen 2 Prime Video Amazon Nederland ondertiteling

The Grand Tour zal terugkeren voor een vierde seizoen. Eén van de eerste grote titels van Amazon Prime Video kende het debuut in 2017 en gaat onverminderd voort.

Opvolger Top Gear

The Grand Tour is de opvolger van de BBC-reeks Top Gear. Door ruzie met de producers werd Jeremy Clarkson ontslagen door de BBC. Hij besloot daarop samen met zijn mede-presentatoren Richard Hammond en James May naar een nieuwe werkgever te gaan zoeken. Ze kwamen voor veel geld uit bij Amazon Prime Video.

Originele deal verlopen

Inmiddels heeft het drietal al drie seizoenen gemaakt met daarin autorecensies en uitdagingen. De originele deal bestond uit drie seizoenen, waarvan begin dit kalenderjaar de laatste episodes verschenen. Daar blijft het echter niet bij.

Opnames seizoen 4 The Grand Tour

Jeremy Clarkson heeft namelijk zelf bevestigd dat er een vierde seizoen komt van The Grand Tour. Op zijn Instagram liet hij weten dat er opnames bezig zijn in Cambodja. Hij loopt samen met de rest van de presentatoren over straat alsof ze de Beatles zijn. Het seizoen zal volledig uit roadtrips bestaan, waardoor er geen plek meer is voor publiek. Het seizoen wordt in het najaar verwacht op Amazon Prime Video.