Laatste Nieuws

The Grand Tour komt met eerste special: Seamen

The Grand Tour seizoen 2 Prime Video Amazon Nederland ondertiteling

The Grand Tour breidt zich uit de komende periode. De show rondom auto’s gaat namelijk ook andere voertuigen belichten. Dat doen ze in een aantal specials, waarvan de eerste op 13 december zal verschijnen: The Grand Tour Seamen.

Clarkson, Hammond en May

Inmiddels is The Grand Tour al drie seizoenen onderweg op Amazon Prime Video. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May werden groot door Top Gear. Toen Clarkson werd ontslagen door de BBC na stevige aanvaringen besloten ook zijn handlangers te vertrekken. Het leverde ze een zeer lucratieve deal op bij Amazon.

Varen door Vietnam en Cambodja

In The Grand Tour maakten ze een zelfde soort programma als Top Gear, nu gaan ze dus een stap verder. Er zal een reeks specials komen waarin de auto’s plaats maken voor andere voertuigen. In de eerste special zijn dit boten. Ze zijn in Vietnam en Cambodja op pad geweest. Ze reizen langs de Mekong Delta. Clarkson doet dat in een boot uit de Vietnam oorlog, Hammond een speedboot die we kennen uit Miami Vice en May een houten rivier-cruiser uit 1939. Het is een trip geworden van ruim 800 kilometer.