Laatste Nieuws

Amazon brengt na serie ook The Grand Tour Game uit

The Grand Tour Game PlayStation 4 Xbox One Amazon

Amazon heeft The Grand Tour Game aangekondigd. Terwijl we in afwachting zijn van The Grand Tour seizoen 3 maakte de webgigant bekend dat er ook een spel is gemaakt en kun je dus in de huid van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May kruipen.

The Grand Tour

The Grand Tour is het autoprogramma van Amazon voor Prime Video. Nadat Jeremy Clarkson was ontslagen bij de BBC stopten ook zijn vrienden en collega’s May en Hammond bij Top Gear. Aanbiedingen om elders aan de slag te gaan waren er volop, maar uiteindelijk zetten zij hun handtekening onder een contract bij Amazon. Dat resulteerde al in twee seizoenen van The Grand Tour en binnenkort wordt ook het derde deel van dit autoprogramma op Prime Video verwacht.

The Grand Tour Game

The Grand Tour Game wordt door Amazon uitgebracht zodat je zelf ook de avonturen van Clarkson, Hammond en May kunt beleven. Het spel wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het spel is ontwikkeld door Amazon Game Studios en neemt je mee naar de exotische plaatsen waar het trio ook is geweest voor opnames van The Grand Tour. Daar reden ze in de meest bijzondere wagens en gingen ze de gekste uitdagingen met elkaar aan.

Die uitdagingen liggen er straks in The Grand Tour Game ook voor de bespeler van het spel. The Grand Tour Game wordt bovendien anders dan de andere racespellen die er al bestaan. Er wordt namelijk wekelijks een nieuwe aflevering aan het spel toegevoegd en daarmee zal het gelijk lopen met het derde seizoen van The Grand Tour. “Als je altijd al met ons op pad wilde gaan, dan kun je niet dichter bij komen”, stelde Clarkson. “Tenzij je James ontvoerd en zijn gezicht steelt”, voegde hij er nog aan toe, kenmerkend voor de grappen die het drietal met elkaar uithalen.

Wanneer The Grand Tour Game precies beschikbaar is moet nog bekendgemaakt worden door Amazon. Bekijk hieronder alvast de trailer van The Grand Tour Game.