Laatste Nieuws

The Grand Tour doet Rotterdam aan

The Grand Tour Amazon Prime Video

The Grand Tour heeft voor het eerste seizoen opnames gemaakt in Rotterdam. De opvolger van Top Gear met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zal eind 2016 voor het eerst te zien zijn op Amazon Prime Video. In oktober zijn er opnames gemaakt op de Maasvlakte.

Geheime filmlocatie

Geïnteresseerden konden zich aanmelden om bij de opnames aanwezig te zijn. Als we het kaartbureau mogen geloven waren er liefst 250.000 aanmeldingen. Dat waren er iets te veel, want er konden maar 450 mensen aanwezig zijn. Iedereen moest zich verzamelen bij Futureland en vanaf daar werden ze per bus naar de filmlocatie gebracht. Dit zal ergens bij de containerterminals zijn geweest op de Maasvlakte, alleen werd alles geheim gehouden voor de bezoekers. Het enige dat ze na afloop op social media hebben gepost zijn rode armbandjes die ze kregen.

Zoveel mogelijk stilhouden over opvolger Top Gear

The Grand Tour is de opvolger van Top Gear en het nieuwe paradepaardje van Amazon Prime Video. Er wordt dan ook alles aan gedaan om zo weinig mogelijk bekend te maken van de inhoud van het programma. Er is een hoofdrol voor auto’s, dat mag duidelijk zijn. Maar voor de rest blijft alles door nog even geheim. Eind 2016 zullen de uitzendingen te zien zijn op Amazon Prime Video. The Grand Tour bedankte Rotterdam in ieder geval alvast voor de fantastische show.