Laatste Nieuws

The Grand Tour begin december terug met seizoen 2 op Prime Video

The Grand Tour Amazon Prime Video seizoen 2

De releasedatum van The Grand Tour seizoen 2 op Amazon Prime Video is bekend gemaakt. Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond zijn vanaf vrijdag 8 december weer wekelijks op Prime Video te zien met een nieuwe aflevering van The Grand Tour.

Autoprogramma

The Grand Tour is het autoprogramma van Amazon. Zij wonnen de strijd om Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond, nadat Clarkson enige jaren geleden was ontslagen bij de BBC. Daarmee kwam voor het drietal een einde aan het Top Gear-tijdperk. De populariteit van de mannen bleef echter bestaan en dus begon er een race om de handtekening van Clarkson, Hammond en May. Amazon won die race uiteindelijk en in december 2016 ging het eerste seizoen van The Grand Tour in première. Een jaar later zijn we toe aan seizoen 2.

The Grand Tour seizoen 2 kijken op Prime Video

The Grand Tour seizoen 2 is vanaf 8 december wekelijks te volgen op Amazon Prime Video. Dit is de enige manier om Clarkson, May en Hammond hun bizarre ritjes in de meest fantastische en/of bizarre auto’s te zien rijden. Er zullen twaalf afleveringen te zien zijn in het tweede seizoen van The Grand Tour. Net als in seizoen 1 is het drietal ook voor deel 2 weer de hele wereld over gereisd om auto’s uit te proberen. Onder andere Kroatië, Mozambique, Dubai, Spanje, Zwitserland en Amerika worden bezocht door de autofanaten.

Ook in seizoen 1 vlogen Hammond, Clarkson en May de wereld over om een stukje te touren in een wagen. Toen werd er iedere week een studio opgezet in het betreffende land, met behulp van een tent. In The Grand Tour seizoen 2 wordt dat niet gedaan, maar als we onderstaande trailer moeten geloven kan het programma prima zonder de studiotent.