Laatste Nieuws

The Good Fight seizoen 4 vervroegd ten einde, vijfde seizoen al besteld

The Good Fight

Doordat de opnames stil kwamen te liggen vanwege het coronavirus krijgt het vierde seizoen van The Good Fight een onbedoeld vervroegd einde met zeven in plaats van tien afleveringen. Maar fans hoeven niet te treuren: CBS All Access heeft namelijk ook al een vijfde seizoen van de serie besteld.

Drie seizoenen The Good Fight op Amazon

Tot dusver zijn de eerste drie seizoenen van The Good Fight al op Amazon Prime Video te zien. De serie is van cruciaal belang voor CBS All Access, want het was de eerste original van deze alleen in Amerika actieve streamingsdienst ooit. Julie McNamara van CBS noemde The Good Fight al ‘het absolute vlaggenschip’. “Niet alleen de makers van de reeks, Robert en Michelle King, maar ook de buitengewone cast zorgen er telkens opnieuw voor dat het culturele klimaat kan worden onderzocht met de nodige dosis humor.”

Spin-off van The Good Wife

Want dat is precies wat centraal staat in deze spin-off van The Good Wife: het aan de kaak stellen van serieuze issues in de maatschappij, op een komische manier. Hoofdrolspelers zijn Christine BaranskiCush Jumbo enRose Leslie. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 5 van The Good Fight exact gaat komen, maar rekening wordt gehouden met ver in 2021. Nu het vierde seizoen is afgerond, is het eerst wachten wanneer deze episodes op Amazon Prime Video zullen verschijnen. Hierover is vooralsnog geen datum bekend.