Laatste Nieuws

The Expanse nu al vernieuwd voor vijfde seizoen door Amazon

The Expanse seizoen 4 Amazon Prime Video

Amazon Prime gaat nog lang geen afscheid nemen van The Expanse. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat de serie voorzien gaat worden van een vijfde seizoen. Dat nieuws komt naar buiten nog voordat het vierde seizoen van de reeks te bekijken is op Amazon.

Jeff Bezos

Het verhaal van The Expanse is een bijzondere. De serie was drie seizoenen lang te zien bij Syfy, maar die zender besloot dat het na het derde seizoen klaar was voor de reeks. Jeff Bezos maakte er op zijn beurt nooit een geheim van groot fan te zijn van de reeks en besloot de serie nieuw leven in te blazen.

The Expanse

Het verhaal van de serie is gebaseerd op de boeken van Daniel Abraham en Ty Franck. De serie neemt ons mee naar de toekomst, tweehonderd jaar vanaf nu. Daar volgen we een rechercheur in de asteroïdengordel, de kapitein van een ijsschip en een diplomaat. Samen ontdekken ze een samenzwering die de opstandige kolonie op de asteroïdengordel bedreigt.

The Expanse seizoen 5 op Amazon

Amazon Prime Video heeft bekendgemaakt dat het verhaal van The Expanse verder gaat. Nog voor de release van het vierde seizoen op 13 december 2019 is al duidelijk geworden dat er meer afleveringen komen. Ook de eerste drie seizoenen van The Expanse zijn op Amazon Prime te bekijken.