Laatste Nieuws

The Expanse 4 heeft releasedatum en trailer

The Expanse seizoen 4 Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft tijdens San Diego Comic Con 2019 de releasedatum en trailer van het vierde seizoen van The Expanse bekend gemaakt. Nadat Syfy de serie annuleerde, besloot Amazon de serie nieuw leven in te blazen en alsnog een vierde seizoen te bestellen.

Langer wachten

Alhoewel Amazon Prime Video razendsnel na de annulering van Syfy al bekendmaakte aan de slag te gaan met een vierde seizoen, zorgde de verhuizing naar een ander netwerk wel voor vertraging. De eerste drie seizoenen verschenen tenslotte binnen een jaar van elkaar en op het vierde seizoen moet duidelijk langer gewacht worden. Zo verscheen The Expanse seizoen 3 tussen april en juni 2018 en is het sindsdien wachten op een vervolg.

The Expanse seizoen 4 op Amazon Prime Video

Tijdens San Diego Comic Con 2019 werd bekend dat The Expanse seizoen 4 vanaf vrijdag 13 december te bekijken is op Amazon Prime Video. Dat was te zien aan het eind van de officiële trailer. De trailer duurt liefst vijf minuten en geeft alvast een kijkje in het nieuwe seizoen. Eerder werd de cast voor seizoen 4 al bekend.

Bekijk de trailer van The Expanse seizoen 4