Laatste Nieuws

The Boys haalt The Walking Dead-actrice binnen

crimson countess apv

The Boys heeft de The Walking Dead-actrice Laurie Holden gecast voor een terugkerende rol. Ze kruipt in seizoen 3 van de superheldenserie van Amazon Prime Video in de huid van het personage Crimson Countess.

Crimson Countess lid van Payback

In de oorspronkelijke The Boys-stripboeken, van de hand van Garth Ennis en Darick Robertson, is Crimson Countess een lid van Payback. Die organisatie, ook wel ‘het een-na-populairste superheldenteam’ genoemd, speelt een grote rol in het nieuwe seizoen van de serie. Soldier Boy is de leider van Payback, en een tijdje geleden werd al bekend dat de Supernatural-acteur Jensen Ackles die rol speelt.

Laurie Holden, vooral bekend als Andrea uit The Walking Dead, voegt zich bij drie nieuwe acteurs die óók al werden aangekondigd voor terugkerende rollen in seizoen 3 van The Boys. Sean Patrick Flanery kruipt in de huid van Gunpowder, Miles Gaston Villanueva speelt Supersonic en Nick Wechsler vertolkt de rol van Blue Hawk.

Een massamoord? Soldier Boy vindt het geen probleem

Prime Video heeft vooral Soldier Boy, het personage van Ackles, wat meer ruchtbaarheid gegeven. Hij is een soort ‘prehistorische’ Super, een voorloper van Homelander. De ‘superheld’ vecht voor vrede en dat klinkt misschien nog wel aardig, maar iedereen die hierbij in de weg staat (goed óf kwaad) legt hij om, zónder blikken of blozen. Moet hij een massamoord plegen om zijn doel te bereiken, dan draait hij hier zijn hand dus niet voor om…

‘Dát is waarom we hem introduceren’

Showrunner Eric Kripke van The Boys vertelde in een eerder stadium aan het medium EW dat Soldier Boy het universum van de Prime Video-serie wat backstory moet geven: “De wereld van de Supes kennen we natuurlijk al, maar de vraag hoe we hier gekomen zijn, is nog wel een interessante om te beantwoorden. Dat is precies waarom we Soldier Boy introduceren, om de geschiedenis van de Supes en hun huidige plaats in de maatschappij uit te leggen.”

De verwachting is dat seizoen 3 van The Boys eind 2021 in première zullen gaan op Amazon Prime Video. Een precieze releasedatum heeft de streamingdienst nog niet onthuld.