Laatste Nieuws

Teaser van Homecoming verschenen

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk hebben we de eerste beelden kunnen zien van Homecoming. De nieuwe serie, die afkomstig is van de bedenker van Mr. Robot, heeft een eerste teaser naar buiten gebracht waarin we al het één en ander kunnen zien van de serie die binnenkort op Amazon Prime Video verschijnt.

Homecoming Amazon Prime Video

Homecoming is één van de nieuwe series die dit jaar nog op Amazon Prime Video wordt verwacht. In de serie staat Heidi Bergman centraal. Zij is één van de medewerkers van Homecoming Transitional Support Center waarin ze helpt om soldaten na hun uitzending weer terug te laten keren in het burgerleven. Homecoming begint vier jaar na het ontslag van Bergman, wanneer ze vragen krijgt over haar beweegredenen om te werken bij Homecoming en die blijken aardig wat vragen op te roepen.

Het eerste seizoen van Homecoming verschijnt op 2 november bij Amazon Prime Video. Nog voor de release van seizoen 1 is er al een tweede seizoen besteld. Hoofdrollen zijn er voor onder meer Julia Roberts en Stephan James.

Teaser Homecoming