Laatste Nieuws

Stephen King-serie The Stand vanaf januari op Prime Video

the-stand-amazon-prime-video

Na onder meer The Outsider en Mr. Mercedes maakt er wéér een boek van Stephen King de oversteek naar het televisiescherm. De adaptatie van The Stand is vanaf 3 januari te zien op Amazon Prime Video!

The Stand krijgt wekelijkse release

De negen afleveringen tellende serie is in Amerika te zien op CBS All Access, maar komt in Nederland naar Apple TV+ én Amazon Prime Video via StarzPlay. The Stand, geregisseerd door Josh Boone (The Fault in Our Stars), krijgt een wekelijkse release.

Coronavirus, eat your heart out!

The Stand is een typisch Stephen King-verhaal over een gevecht tussen goed en kwaad in een post-apocalyptische wereld. Er ontsnapt een dodelijk virus uit een legerbasis en al snel heeft de hele wereld te maken met een pandemie (Covid-19, eat your heart out!). Slechts een handjevol mensen overleeft de chaos en die survivors hebben een keuze te maken: sluiten ze zich aan bij Mother Abagail (Whoopi Goldberg) in Nebraska óf de demonische Randall Flagg (Alexander Skarsgar) in Las Vegas?

Stom toeval

De nieuwe Stephen King-serie gaat natuurlijk over een pandemie en dus zou je kunnen zeggen: goed gebruikgemaakt van de huidige staat van de wereld! Echter, aan het begin van 2020 had The Stand zijn laatste draaidag, voordat het coronavirus toesloeg in de Verenigde Staten. Regisseur Boone liet in een eerder stadium al weten dat het plot van de show ‘griezelig dicht bij de huidige realiteit ligt’.

Bekijk de trailer van The Stand