Laatste Nieuws

Start The Walking Dead: World Beyond uitgesteld

The Walking Dead World Beyond Amazon Prime Video

De lancering van The Walking Dead: World Beyond is uitgesteld. In de Verenigde Staten is de tweede spin-off van The Walking Dead te zien op AMC, maar nu is de release naar een later moment in 2020 verschoven.

Wekelijks te zien op Prime Video

Het was de bedoeling dat The Walking Dead: World Beyond vanaf 12 april te zien zou zijn op AMC. Amazon Prime Video had eerder al aangekondigd de wereldwijde streamingrechten te hebben verworven van TWD World Beyond. Vanaf 13 april volgde er dan wekelijks een nieuwe aflevering te zien. Dat is nu komen te vervallen, want er is officieel naar buiten gebracht dat de première van de serie is verschoven naar later in 2020. Dit heeft er alles mee te maken dat alle opnames van The Walking Dead-series stil zijn komen te liggen door het coronavirus.

Twee keer tien afleveringen

Na The Walking Dead en Fear The Walking Dead is dit de derde serie in het universum. We weten nu alvast dat World Beyond twee seizoenen zal bedragen, want het gaat om een Limited Serie. Beide seizoenen zullen uit tien afleveringen bestaan. De serie speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps. Twee tieners, gespeeld door Alexa Mansour en Aliyah Royale, hebben de sleutelposities. Zij besluiten om de safe zone te verlaten en zich te wagen in onbekende gebieden.

Bekijk de trailer van The Walking Dead: World Beyond