Laatste Nieuws

Seizoen 4 slotseizoen voor The Man in the High Castle

The Man In The High Castle Amazon Prime Video

The Man in the High Castle stopt na vier seizoenen. Met een IMDb-score van 8,1 en veel lovende reacties is de Amazon Original in de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes. Na vier seizoenen houdt het echter op voor The Man in the High Castle.

The Man in the High Castle

De serie The Man in the High Castle is gebaseerd op de gelijknamige roman van Philip K. Dick. De serie vertelt het verhaal van hoe de wereld eruit zou hebben gezien als de geallieerden de Tweede Wereldoorlog zouden hebben verloren en Japan en Duitsland over de Verenigde Staten heen waren gelopen. Met hoofdrollen voor onder meer Rufus Sewell (John Adams), Luke Kleintank (Pretty Little Liars) en Alexa Davalos (Mob City).

The Man in the High Castle seizoen 4 op Amazon

De opnames van The Man in the High Castle zijn inmiddels in volle gang. In maart moeten de opnames volledig zijn afgerond. Het is de bedoeling dat het vierde seizoen vervolgens in de herfst van 2019 bij Amazon Prime Video te bekijken is.

Het nieuws omtrent het einde van de serie komt een aantal weken nadat duidelijk is geworden dat Isa Dick Hackett, de uitvoerend producent van de serie, een first-look deal heeft gesloten met Amazon. In de toekomst kunnen we dan ook ongetwijfeld nog meer titels van haar op Amazon verwachten.