Laatste Nieuws

Seizoen 2 van Amazon Prime-Serie The Boys is bijna klaar

The Boys Amazon Prime Video

Het lange wachten op seizoen 2 van The Boys wordt spoedig beloond. De making of het vervolgstuk van de Amazon Prime-serie zit namelijk in de afrondende fase, zo bevestigt schrijver Eric Kripke op Twitter.

The Boys

The Boys is een kakelverse superhelden-serie die sinds afgelopen zomer op Amazon Prime te bewonderen is, en zich qua populariteit al snel mocht meten met grote namen als Marvel en DC Comics. Kijkers zien hoe superhelden in een eigen universum verhuurd worden door een bedrijf genaamd Vought International. Het bedrijf loopt financieel dik binnen, maar alles verandert als de helden één voor één corrupt worden en er een groot verzet ontstaat.

Seizoen 2 aanstaande

En vanwege het succes van seizoen 1 mogen we spoedig een vervolg verwachten. Dat meldt ook schrijver Eric Kripke dus. “Er wordt veel naar gevraagd, dus hier een update over The Boys. We zijn seizoen 2 aan het afmaken op afstand”, doelt hij op de corona-maatregelen. “We moeten nog werken aan wat visuele effecten en geluid, maar we zijn zo dichtbij! Releasedatum en andere coole shit wordt snel bekendgemaakt”, aldus Kripke op Twitter. Nog heel eventjes geduld dus.

Teaser The Boys seizoen 2