Laatste Nieuws

Releasedatum The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 3 bekend

The Marvelous Mrs. Maisel

Amazon Prime heeft de releasedatum van het derde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel bekendgemaakt. Seizoen 3 van de reeks is vanaf vrijdag 6 december te bekijken bij de streamingdienst. Tegelijkertijd met de aankondiging is ook een teaser verschenen.

Marvelous Mrs. Maisel

Amazon Prime heeft hoge ogen gegooid met The Marvelous Mrs. Maisel. De serie deed al uitstekend zaken bij de uitverkiezingen van de Golden Globe en Emmy Award. In de serie kijken we mee met de Joodse huisvrouw Miriam ‘Midge’ Maisel in 1958. Wat betreft financiën staat ze er niet goed voor. Haar man verdient weliswaar geld als comedian, maar daar kunnen ze maar moeilijk van leven.

Als haar man tot overmaat van ramp ook nog eens vreemdgaat, weet Maisel nog niet hoe haar leven zal veranderen. In een dronken bui stapt ze zelf het podium op en blijkt al snel dat het publiek haar wel kan waarderen. Het levert haar al snel een nieuwe carrière op

Releasedatum The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 3

Het derde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat op vrijdag 6 december van start bij Amazon Prime Video. In seizoen 3 merken Midge en Susie dat hun nieuwe carrière niet alleen meer glamoureuze kanten kent. De eerste teaser is inmiddels verschenen.

Bekijk de teaser