Laatste Nieuws

Releasedatum The Man in the High Castle seizoen 3 is bekend

The Man In The High Castle seizoen 3 Amazon Prime Video

Amazon heeft de releasedatum van The Man in the High Castle seizoen 3 op Prime Video bekendgemaakt. De reeks wordt omschreven als één van de beste Amazon Originals en dus is het niet vreemd dat er al lang naar het nieuwe seizoen wordt uitgekeken. De release vindt plaats op 5 oktober.

Tien nieuwe afleveringen

Het derde seizoen van The Man in the High Castle zal bestaan uit tien nieuwe afleveringen. Dat zijn er net zoveel als de voorgaande twee seizoenen. Vanaf 5 oktober worden deze allemaal in één klap toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. De episodes duren ongeveer een uur en daarmee krijgt de fan dus tien uur aan plezier. Na die tien afleveringen van The Man in the High Castle seizoen 3 is het nog niet gedaan met de serie. Inmiddels is namelijk ook al bekend dat er een vierde seizoen gemaakt zal worden.

Eerste beelden The Man in the High Castle seizoen 3

Amazon deelde niet alleen de releasedatum van The Man in the High Castle seizoen 3, maar schotelde direct nieuwe beelden voor. Middels een nieuwe trailer van The Man in the High Castle seizoen 3 kunnen er alvast nieuwe indrukken opgedaan worden. Het verhaal van de eerste seizoenen zal voortgezet worden en zullen we dus zien wat er mogelijk gebeurd zou zijn als de geallieerden de strijd met de nazi’s hadden verloren in de Tweede Wereldoorlog.