Laatste Nieuws

Releasedatum The Grand Tour seizoen 3 bekend

The Grand Tour seizoen 2 Prime Video Amazon Nederland ondertiteling

De releasedatum van The Grand Tour bij Amazon Prime Video is bekendgemaakt. Dat is echter nog niet alles. Buiten de releasedatum is nu ook een trailer verschenen waarin we alvast de eerste beelden zien van seizoen 3.

The Grand Tour op Amazon

The Grand Tour is één van de meest succesvolle series bij Amazon Prime Video. De Britse autoserie wordt gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May en keert op 18 januari 2019 terug bij Amazon. Vanaf die datum kunnen we iedere week rekenen op een gloednieuwe aflevering van The Grand Tour.

Nu zijn ook de eerste beelden van seizoen 3 verschenen en daarin is onder meer te zien hoe Richard Hammond de grootste moeite heeft om zijn Jeep op een klein bruggetje te houden boven een steile kloof in Colombia. Ook is duidelijk geworden dat de drie epische uitdagingen aangaan in Detroit en Nevada en dat Jeremy en Abbie een ongebruikelijke sneeuwuitdaging aangaan in Zweden.

The Grand Tour seizoen 3 op Amazon

Liefhebbers van The Grand Tour zullen nog even geduld moeten hebben voordat seizoen 3 op Amazon Prime Video verschijnt. Vanaf 18 januari 2019 zal er iedere week een nieuwe aflevering verschijnen.