Laatste Nieuws

Releasedatum The Boys seizoen 2 met nieuwe opzet op Prime Video

The Boys Amazon Prime Video

Fans van de serie The Boys wachten met smart op het tweede seizoen. En die gaat er ook spoedig komen: Amazon Prime Video voegt het vervolg namelijk op 4 september toe aan het aanbod. De afleveringen komen in een nieuwe opzet bij de streamingsdienst.

The Boys seizoen 2 komt op 4 september

Waar alle acht de afleveringen van seizoen 1 in één klap in juli 2019 online kwamen, gaat dat met The Boys seizoen 2 iets anders. Op 4 september komen namelijk eerst enkel de eerste drie episodes, daarna volgt iedere vrijdag één nieuwe aflevering. Daarmee zal het seizoen op 9 oktober zijn climax bereiken.

Billy pakt de hoofdrol

In seizoen 2 van The Boys komen Hughie, Mother’s Milk, Frenchie en Kimiko weer samen om kundig de wet te omzeilen. Hun vriend Billy is vermist geraakt nadat hij te horen kreeg dat zijn vrouw, in tegenstelling tot wat hij lang heeft gedacht, níét dood is, maar dat ze zich verstopt samen met hun zoon. Verder moeten The Boys zoals altijd weer presteren nu misdaad en terrorisme op de loer ligt. Het belooft wederom een daverend spannend seizoen te worden.

Teaser The Boys seizoen 2