Laatste Nieuws

Releasedatum slotseizoen The Man in the High Castle bekend

The Man In The High Castle Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft de releasedatum van het slotseizoen van The Man in the High Castle bekendgemaakt. Tijdens een panel op San Diego Comic Con 2019 werd duidelijk dat seizoen 4 van de reeks in november wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Eerder werd al duidelijk dat het na vier seizoenen klaar is voor de serie.

The Man in the High Castle

The Man in the High Castle ging in 2015 van start bij Amazon Prime Video en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Philip K. Dick. Inmiddels is de serie bijna toe aan zijn vierde seizoen en kan het bij IMDb rekenen op een score van 8,1. In de serie worden we meegenomen naar hoe de wereld eruit zou hebben gezien als de geallieerden de Tweede Wereldoorlog zouden hebben verloren. Wat was er gebeurd als Duitsland en Japan erin waren geslaagd om de Verenigde Staten te verslaan?

Slotseizoen The Man in the High Castle op Amazon Prime Video

De releasedatum van The Man in the High Castle seizoen 4 is bekend. Tijdens San Diego Comic Con werd bekend dat de nieuwe afleveringen vanaf 15 november worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee houdt Amazon vast aan het schema van de afgelopen jaren.

Ook toen verscheen een nieuw seizoen steeds in de herfst of winter. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum is ook de eerste trailer verschenen. Daarin is alvast te zien dat Juliana Crain (Alexa Davalos) herenigd wordt met de mensen die ze achter liet.

Bekijk de nieuwe beelden