Laatste Nieuws

Releasedatum Goliath seizoen 3 aangekondigd + trailer

Goliath Prime Video Amazon

Amazon Prime Video heeft de releasedatum voor het derde seizoen van Goliath bekendgemaakt. Tegelijkertijd is ook de officiƫle trailer van seizoen 3 gelanceerd. Vanaf 4 oktober kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de dramaserie.

Goliath

In het derde seizoen van Goliath gaan we zien dat de plotselinge dood van een oude vriend ervoor zorgt dat Billy McBride een nieuwe zaak aanneemt. Daar komt hij oog in oog te staan met een nieuwe ‘Goliath’: Een miljardair (Dennis Quaid) en zijn zus (Amy Brenneman). Als Billy en zijn team de waarheid proberen te achterhalen, duiken oude vijanden en persoonlijke demonen op. Ook bij zijn eigen daden komen vraagtekens te staan.

Goliath seizoen 3 op Amazon Prime

In seizoen 3 zijn naast de rollen voor Bob Thornton, Quaid en Brenneman ook rollen weggelegd voor Beau Bridges (Homeland), Griffin Dunne (House of Lies), Sherilynn Fenn (Twin Peaks: The Return) en Shamier Anderson (Destroyer). Het derde seizoen is vanaf 4 oktober te bekijken bij Amazon Prime Video. De eerste twee seizoenen zijn daar al langer te streamen. Hieronder bekijk je alvast een trailer voor seizoen 3.

Bekijk de trailer