Laatste Nieuws

Releasedatum en trailer The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 2 verschenen

The Marvelous Mrs. Maisel

Amazon heeft de releasedatum van het tweede seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel aangekondigd. Daarnaast heeft Prime Video ook direct nieuwe beelden naar buiten gebracht waarbij we een kijkje krijgen in wat we van seizoen 2 kunnen verwachten.

The Marvelous Mrs. Maisel

Met The Marvelous Mrs. Maisel lijkt Amazon goud in handen te hebben. De serie won eerder dit jaar al acht Emmy Awards en is nu bijna klaar voor zijn release van seizoen 2. In deze veelbelovende serie draait het om Miriam ‘Midge’ Maisel, een Joodse huisvrouw in het New York City van 1958. Haar man verdient zijn geld als comedian, maar heel goed verloopt dat niet.

Als ze zelf in een dronken bui een keer op het podium belandt, komt ze erachter dat zij het publiek wel kan vermaken. Door onverwachte omstandigheden komt ze bij Susie terecht, met wie ze samen de planken opgaat.

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 2

Het tweede seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat op 5 december van start bij Prime Video. Ook heeft de streamingdienst een nieuwe trailer uitgebracht waarin we een kijkje krijgen in wat we zoal kunnen verwachten.