Laatste Nieuws

Regisseur The Handmaid’s Tale exclusief voor Amazon aan de slag

Reed Morano Amazon

The Handmaid’s Tale regisseur Reed Morano heeft bij Amazon een contract getekend. Ze gaat daarmee exclusief voor  de webgigant aan de slag en gaat zich toeleggen op het ontwikkelen van nieuwe Prime Originals voor Prime Video.

Emmy Awards

Reed Morano heeft drie afleveringen van de veelgeprezen serie The Handmaid’s Tale op haar naam staan als regisseur. Dat deed ze uiterst succesvol, want hier won ze zelfs een Emmy Award voor. Volgens televisiecritici schreef ze met haar manier van regie voor televisiegeschiedenis en daarmee was haar naam natuurlijk definitief gevestigd. Bovendien was Morano de eerste vrouw in 22 jaar die een Emmy Award wist te winnen voor het regisseren van een dramaserie.

Reed Morano en Amazon Prime Video

De creativiteit van Reed Morano moet Amazon Prime Video nieuwe interessante titels opleveren. De komende jaren zal zij nieuwe verhalen voor de streamingdienst van Amazon ontwikkelen. “We zijn vereerd dat we met Reed mogen samenwerken en dat ze exclusief voor het wereldwijde Prime Video publiek Prime Originals gaat ontwikkelen”, reageerde Jennifer Salke enthousiast namens Amazon Studios.

Uiteraard reageerde ook Morano enthousiast op haar deal met Amazon. Ze kent Salke al langer, omdat zij zicht sterk maakt voor vrouwen die voet aan de grond proberen te krijgen in Hollywood. “We delen dezelfde passie en enthousiasme om voor verandering te zorgen met boeiende verhalen. Ik ben ontzettend enthousiast om wat we samen willen gaan maken.”