Laatste Nieuws

Reboot Mr. & Mrs. Smith komt naar Amazon Prime Video

mr & mrs smith amazon prime video

Mr. & Mrs. Smith kennen we allemaal als een Hollywood-actiefilm uit 2005 met in de hoofdrollen Brad Pitt en Angelina Jolie. Er komt echter een heuse reboot aan, en die komt naar Amazon Prime Video!

Mr. & Mrs. Smith al gecast

Phoebe Waller-Bridge en(Solo: A Star Wars Story) en Donald Glover (The Lion King) hebben via Instagram Stories onthuld dat ze aan een remake van Mr. & Mrs. Smith werken. Het betreft dit keer geen film, maar een serie die dus bedoeld is voor Prime Video. Het is de bedoeling dat de show, die gemaakt wordt door schrijfster en producer Francesca Sloane (Atlanta) ergens in 2022 in première gaat op de streamingdienst. Een precieze datum is echter nog niet onthuld.

Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, verwacht veel van de reboot: “Wat een droomteam. Donald en Phoebe zijn twee van de meest getalenteerde kunstenaars en artiesten in de wereld. Het is een droom die uitkomt voor ons en het publiek. Mr. and Mrs. Smith is een iconisch stuk en we kunnen niet wachten om te zien hoe David en Phoebe dat eigen gaan maken.

Tortelduifjes zijn nietsontziende huurmoordenaars!

Mr. & Mrs. Smith (de film althans) vertelt het verhaal van John en Jane Smith, die op het eerste oog een hartstikke normaal stel lijken. In realiteit zijn ze allebei echter ervaren en nietsontziende huurmoordenaars. Dat weten ze echter niet van elkaar, omdat ze voor verschillende organisaties werken, die complete geheimhouding eisen. Totdat ze elkaars doelwit worden… Of de reboot op Prime Video zich ook aan dit script houdt, is nog volstrekt onbekend.